Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Tack till er!

Tack till er som lämnat dina kommentarer här på bloggen. Så kul att några av er skulle känna att det vore tråkigt om jag slutade och glad att ni skriver att ni blir glada om jag skriver någon gång ibland.

Denna vecka har varit massor av jobb och nästa ser ungefär likadan ut. Jag kikar in när jag hinner helt enkelt.

Idag orkade jag göra iordning mig för första gången på väldigt länge. Sminkar mig knappt längre till vardags. Var och fick ögonbrynen fixade igår (de fick tillbaka en form) och det blev superbra. Jag använde ansiktsmask igår och testade även ett silvershampoo. Det gäller att ta hand om sig själv när man får ett ryck ?

Idag hade jag två stycken bröllopsmöten och sedan passade jag på att fotografera Leah. Leah och Liam var med om en obehaglig grej igår. Jag ska se om jag kan skriva lite kort om det någon dag. Det är sånt som barn inte ska behöva se. Leah tyckte händelsen var obehaglig så hon får sova med mig inatt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Du är så fin! Måste ta tag i mig själv också med att göra ordning mig lite och inte bara till kalas och dylikt ? men Elias 6 år lekte med mina sminksaker för något år sedan så allt är borta och har inte orkat köpa nytt ? nu är melvin (juli barnet) där och rotar så får nog ta bort sminket jag har kvar helt och hållet från lådan.

    1. justbeproud

      Men åh tack och jag kan garanterat säga att du är fin ❤️ Hahah dags att lyxa till med en ansiktsmask ibland ???

stats