Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Tankarna om att bli trebarnsmamma

”Kommer ni vilja ha fler barn i framtiden?”

Det var en fråga som jag fick besvara ofta och jag kände mig så klar och nöjd med våra två. Jag har sålt och givit bort det mesta som har med bebistiden att göra, just för att jag kände att det var alldeles perfekt med två barn.

Det är 1år och 8 månader mellan Leah och Liam och jag tyckte att det var otroligt intensivt med två små. Speciellt när Erik var iväg och jobbade kvällar. Att natta två så små var så tufft, när båda gallskrek så var jag helt slut, två som hade blöja och två som drack välling. Ni förstår. Leahs graviditet var kaos, förlossningen var tuff (speciellt efteråt och det finns att läsa här på bloggen). Leah hade kolik… Jag blev gravid med Liam när Leah var 11 månader och jag hade inte fått tillbaka min mens och jag ammade fortfarande. Jag fick veta att jag var gravid med Liam i vecka 11-12. Småbarnsåren var intensiva med två små men nu när de är större är allting mycket enklare. När Liam var liten så var det näsan mer fokus på Leah för att hon var i en sådan ålder. Jag kände ofta att jag inte räckte till.

Jag har aldrig sett mig som en trebarnsmamma men senaste året så har både jag och Erik känt oss redo för en till liten. Barnen har verkligen önskat att få ett syskon för de är så bebisgalna.

Åren går så fort. Liam blir 5år i sommar och Leah blir 7år i höst. Det känns helt perfekt och så otroligt välkommet med en liten till. Just nu mår jag verkligen dåligt pga Hyperemisis /Hg. Jag hoppas illamåendet och kräkningarna snart går över så jag får njuta av denna graviditet. Det känns verkligen som att detta är sista gången nu. Kommer nog aldrig orka gå igenom en graviditet efter denna. Vi väntar nu på den lilla puzzelbiten som ska göra vår familj komplett. Du är så efterlängtad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats