justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Tillökning i familjen

Nu har det trillat in massor av nyfikna sms och kommentarer om jag är gravid och frågor om Leah ska bli storasyster. Vi har fått tillökning men jag får göra er besvikna då jag inte är gravid. Vi har valt att döpa henne till Mirabelle. Nu är ni nyfikna va! Mirabelle är en båt. Erik håller på och packar in det sista medan jag, Leah och hundarna är på båten. 

Här finns plats att sova, kök och toalett. Förhoppningsvis väntar många somrar på denna fina båt. 

Vi är rätt spontana både jag och Erik! På Gotland (för ett par dagar sen) kikade vi på båtar på blocket. Nu mindre än en vecka senare sitter vi fullpackade hela familjen påväg mot äventyr. Vi är superglada och lyckliga! Flera bilder kommer! Jag lovar!

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats