Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Träningen är igång

Träningen är igång och nu ska det hålla i sig! Min kropp kommer inte att klara den här bröllopssäsongen annars då det är väldigt tungt att fota heldagsbröllop med otränad rygg. Förra bröllopssäsongen så la jag massor av pengar på naprapatbesök och detta år lägger jag gärna pengarna på något roligare.

Min vän Emma och jag ska nu peppa varandra till träning och om vi bangar pass så får vi böta 500kr i en gemensam kassa (som vi sedan gör något kul för). Denna vecka ska vi prata FaceTime medan vi tränar för att det ska bli lite roligare.

Jag har massor av sköna och fina träningskläder från icaniwill som jag ser fram emot att svettas i!

Vilken är er största motivation?

Jag är ingen ”gymperson”… Önskar att jag vore! Jag är rädd för att göra fel då jag inte kan maskinerna osv… Kanske kommer jag över den tröskeln i år! Jag får helt enkelt jobba på det!

Nu tränar jag mest hemma. Igår körde jag ett yogapass från youtube och ett styrkepass och träningsvärken idag är vidrig! Jag är så extremt ovig så det ska bli kul att se om det blir bättre när jag tränar och yogar varje vecka. Jag är sugen på att gå på yogapass men jag måste bli mer rörlig innan jag går en klass ?

Jag har pratat med en vän som jag gick kick/thaiboxning med när jag gick i högstadiet och vi kanske ska gå en gång i veckan. Det vore superkul! Hoppas att vi får in ett pass då och då tillsammans.

Två gånger i veckan är inte mycket men för mig som inte har det i mig är det ett rimligt mål just nu. Jag tycker att det är kul när jag tränat… Det är bara att jag ska få in rutin på det.

Min kropp behöver detta och jag vägrar gå till naprapaten flera gånger i veckan.Jag hann även meditera 5 minuter igår. Så skönt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats