Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Två småbarn, två hundar och en mamma

Igår så lämnade jag Leah på förskolan och det var massor av snö (inte lika mycket som idag tack och lov). Jag slet som ett djur med dubbelvagnen. Leah var ledsen vid lämning vilket var längesen hon var så det gjorde ont i hjärtat men de ringde och sa att det gick över vilket var jätteskönt. 

Hon är inne i en fas där allt är inte ”förskolan” eller ”inte göra så” ”jag vill inte ” och mycket är ”nej”. Hon hade haft en superbra dag på förskolan och berättade vad hon och kompisarna lekt med.

Jag hämtade henne med pulkan och Liam fick sitta i bärsjalen. Hemma gjorde jag smoothie till mellis. Vi kollade på Pettson och Findus, vi lekte med hennes leksaker, gosade och busade med hundarna, jag lagade middag med Liam i bärsjalen och Leah fick sitta bredvid i stolen, vi åt middag, Leah fick bada och så hann vi mysa lite till innan jag nattade Leah. Nattningen gick super 20.10 sov hon och efter det lyckades jag natta Liam i soffan vid mig.

Erik stackarn hann inte träffa barnen och jag var trött men vi åt lite middag tillsammans (jag åt middag nummer två). Jag hade blivit nerspydd så många gånger att jag tappat räkningen så jag la mig i ett snabbt bad tills Liam vaknade och det bara var jag som dög. Natten bjöd inte på mycket sömn för min del. Liam ville tutta hela tiden och klöstes och sparkades. 

Jag var väldigt trött imorse men väldigt glad för min fina familj. Gårdagen gick i ett men jag klarade det bra! Vissa dagar gäller det att bara köra på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats