justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Ultraljud och blodtryck

Igår var det läkarbesök. Flera blodprover tagna, remisser skickade för hjärnröntgen och ett annat ställe. Jag blir ordentligt uppkollad. Alla sjukhusbesök tar upp min tid just nu.

Igår gjorde jag ultraljud av hjärtat och sedan kopplade de på en blodtrycksmätare som jag ska ha tills idag. Jag ska åka och lämna tillbaka blodtrycksmätare jag koppla på EKG-t och ha den i 24h och lämna tillbaka imorgon. Lite halvkaos allting.

Stress över att min utlandsresa närmar sig.

Det är bara att ta en dag i taget!Upp och röra mig står på schemat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Hej Nathalie. Jag var medlem i julimammor 2016 tills nyligen. Tog bort min fb men följt dig lite slaviskt och se vad som händer. Vet inte om du minns mig. Jag kommenterade ibland dina inlägg i gruppen eftersom jag också har psoriasis och i nov fick vi vår tredje pojke.

  Ville bara säga att jag tänker på dig, hoppas innerligt att läkarna hittar felet. Jag får hjärtklappning då och då. Kollat blodtrycket 24 h och det var normalt. Får se om jag ska göra vidare undersökning.

  1. justbeproud
   justbeproud

   Hej 🙂 Varför tog du bort din fb :O? <3 Vi får hoppas att du kommer tillbaka till gruppen! <3 Åh vad du är gullig!
   Hur är din psoriasis nu och hur går det med din lilla nyfödda? <3

   Tack snälla. Jag hoppas också att jag får svar snart. Hoppas allt är bra med dig och att du får reda på varför du får hjärtklappning <3

   1. Nina

    Fick provsvar igår. Där det stod att de kollat sköldkörteln, järn, folat och b12 och med dessa behöver jag inte vara orolig och skulle kontakta dem igen om jag har funderingar. Kändes som en lätt undersökning.

    Jodå det är bara bra med min psoriasis, inga utslag eller så och med Albin går det super ❤️ Jag tog bort den för jag orkade inte med nätet, snap, fb och alla möjliga aktiva sidor. Känner mig friare och mer närvarande med barnen på något sätt. Men saknar samhörigheten i gruppen och se alla uppdateringar från er och nära. ❤️

    1. justbeproud
     justbeproud

     Vad skönt att de tester var bra. Jag hade. Brist på folsyra och b12 det var det enda de kunde hitta men de har jag fått vitaminer att äta nu i 3 månader.
     Vad skönt! Hur har du fått utslagen att hålla sig borta?
     Vad skönt att du känner så. Då var det rätt ❤️ Du är alltid välkommen tillbaka!

     1. Nina

      Ingen aning faktiskt. Men tror graviditeterna och amning har gjort att det minskat och försvunnit. Det var i samband med att melvin blev till och jag har ammat sen han var nyfödd. Ammade honom tills Albin föddes och nu ammas Albin. Vet inte om de är just detta men känns så. Innan så hade jag inte mycket men nog för att göra sig påmind. Stress är ju en otrolig påverknkng också.

      Vet dina läkare om att du har psoriasis? Täntke på att det är en autoimmun eller systemsjukdom och ingen direkt hudsjukdom. Om det kan vara den som spökar.

     2. justbeproud
      justbeproud

      Skönt! Hoppas det håller sig så! Vissa blir mycket bättre under graviditeter. Jag var bra under graviditeterna men sen bröt det lös på mig. Jag har massor just nu. Därför känns det otroligt viktigt att jag kommer till Kuba.
      Ja, jag har träffat så många läkare just nu så har inte samma men är noga med att berätta. Kvinnan som gjorde ultraljudet av hjärtat så frågade jag ”eftersom jag har psoriasis så ska det kunna ha samband med hjärt och kärlsjukdomar skulle det kunna vara det” då svarade hon bara kort att det var mer än hon visste…
      Jag undrar också det för jag har massor på mage och rygg men även i hårbotten… undrar om de påverkar.

  1. justbeproud
   justbeproud

   Tack snälla 🙂 Alla dessa är tagna med mobilen i detta inlägg. Annars använder jag en Nikon D750 och en Sony a5000 🙂

stats