Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Uppdatering och nitlotter

Hej alla fina ni som kikar in här trots dålig uppdatering. Jag skyller på extremt mycket att göra på jobbfronten. Jag har massor av bröllopsmöten och en hel del fotograferingar och därefter redigeringar. Jag ska också ha tid för marknadsföring och allt annat som innefattar att vara egenföretagare. Jag tänkte iallafall ge er en liten uppdatering vad som hänt.

I helgen var jag med 4 magiska brudar som vi alla har foto gemensamt. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om helgen för den var magisk på så många plan! Att hitta så fina och underbar vänner i vuxenålder känns helt fantastiskt! Jag vill alltid ha de tjejerna i mitt liv. Det blev mycket jobbsnack men vi pratade även om personliga saker och både skrattade och grät tillsammans. Vi gjorde så otroligt mycket men ändå var stressen så långt borta! Vi gjorde allt från att mediterade till att fotografera. Kan bara säga M A G I S K helg!

Igår fotograferade jag mina egna trollungar och det var allt annat än lugnt ? Det är verkligen det svåraste jag vet… Att fotografera mina egna barn för då är det fullt ös från första stund och jag var mer slut efteråt än vad jag är efter ett bröllop.

Denna vecka har jag utmanat mig själv, gjort saker jag aldrig trodde att jag skulle vågat. Mött en hel del tuffa saker men också bra saker.

Igår var det min och Eriks 12årsdag. Han överraskade mig med blommor, choklad och två nitlotter (triss). Vi hann med lite mys men nu har barnen somnat så nu ska vi äta lite hummer, räkor, aioli, ostar och baguetter och tända lite ljus och ha lite mysigt bara han och jag!

Tjuvkik från gårdagens fotografering på våra barn! Kul ändå att jag fotograferade dessa på min och Eriks årsdag. 12 år tidigare blev det vi och nu har vi dessa två och våra hundar ❤️ För att komma till min hemsida tryck här!:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats