Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Ut med vänner

Det blev en sovmorgon för min del imorse. Så himla skönt. När jag kom ner så mötte jag av att min familj var på underbart humör. Erik sa att det var den mysigaste morgonen, han och Leah hade haft en toppenmorgon. Nilla, Minou, Erik och Leah pussade och krama på mig. Så mycket kärlek! 

 De hade redan ätit en frukost men de kunde inte motstå min äggröra, bacon, bönor, rostade mackor och melon. En härlig frukost med de bästa. Nilla och Minou var nöjda dem med då de åt äggröran som Leah tappade på golvet.

Erik åkte och fixade det sista med båten och min farmor kom förbi med en hink full av frukt. 

 Nu har jag gjort fruktsallad till Leah och svärmor. Leah ska nämligen hänga med sin farmor ikväll. Erik och jag ska in till stan och träffa vänner. Vad vi hittar på skriver jag om imorgon. 

Jag önskar er en toppen lördag! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats