Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Utgång och sovmorgon

Igår fick Leah vara med sin farmor medan hennes mamma och pappa härjade loss inne i stan. Vi tog en Taxi in till stan och mötte våra vänner på John Scott (tror jag att det hette). Vi började att bowla i en timme men vi bokade senare på en timme till. Det var superkul! Vi drack öl och bowlade i två timmar. Vi körde killarna mot tjejerna och vi vann!

Vi tog sen en taxi till middagsstället. Vi hade en supertrevlig middag med god mat, gott vin och trevligt sällskap. 

Efter middagen gick vi upp och drack lite bubbel hemma hos Cassie och Micke och sedan tog vi en taxi mot Cliff Barnes. Det var dock supermycket folk där så vakterna sa att 10 måste gå hem innan de kan släppa in en ut en in. Då kände vi att vi åkte vidare. Så då tog vi en taxi till Oxid och tog en drink där. Där mötte jag även massor av vänner. Det var kul att de också var ute när det är så sällan man är ute. 

Vi avslutade kvällen på Sturecompaniet (första gången jag var där). Jag var lite svimfärdig och kände att det var dags att åka hem.

Det var en jätterolig kväll och det blev lagom sent för min del!

Jag blir alltid väldigt bakis oavsett vad jag dricker iprincip så… Ni kan räkna ut hur jag har mått inatt och idag. Usch!

Tur var att Leahs farmor sov hos oss och hon tog upp Leah imorse när jag och Erik låg helt utslagna. Vi båda behövde verkligen en sovmorgon och det är inte ofta vi båda kan få det samtidigt. Så tack kära svärmor för barnvakt och tack att du gick upp med vår morgonpigga tjej. 

    
    
    
    
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats