Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vabb två veckor i sträck

Det har varit extremt mycket vabb senaste tiden. Denna vända har det varit två veckor på rad innan det var det endast en vecka emellan och då vabbades Liam en hel vecka för vattkoppor. Leah behövde endast vara hemma en vecka för kopporna men Leahs har varit lite segare. Tack och lov så har båda våra små klarat vattkopporna bra. Bättre än vad jag någonsin kunde hoppas på. Vi använde endast pox clin mousse som vi hade i kylskåpet.

Liam gick förra veckan men blev Hemringd på fredagen pga att han fick hög feber. Febern höll i sig 5 dagar och han var väldigt gnällig och hängig. Han sov på dagarna. Nu är han feberfri och inte snorig eller något annat (än).

Liam kunde ha gått redan igår men när vi ändå vabbar Leah så får han vara hemma. Det går kräksjuka deluxe på förskolan…. Det är absolut det värsta jag vet! Livrädd att vi ska åka på det också.

Ja det har varit otroligt med vabb detta år (också?). Tänker även om man har typ 10 barn… man lär ju inte göra annat än att vabba. Tänk en magsjuka som bara går runt, runt, runt!

Jag känner mig rätt låg på energi. I och med sjukdomar så har det resulterat i extremt dåligt med sömn. Vi bor i ett renoveringskaos och som egenföretagare behöver jobb hinnas med. Barnen stökar som orkaner så man hinner inte med att städa överallt.

 

Ge mig sommar och mindre baciller ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats