Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vad har hänt sedan sist?

Hej,

Ca 3 månader har gått sedan jag uppdaterade bloggen och det var ett tungt men kort inlägg jag skrev då. Det har varit tungt men jag känner att jag mår mycket bättre nu även om livet är bra konstigt. Trodde aldrig att jag skulle få vara med om något liknande i mitt liv. Obehagligt hur livet vändes upp och ner för alla människor i hela världen.

Jag tänkte inte skriva så mycket om det som pågår i världen för det vet vi alla❤️ Jag tänkte fokusera på att skriva lite om hur vårt liv är just nu och hur vi haft det.

Först och främst så kan man säga att jag blivit så gott som mammaledig igen till Leah och Liam. I början var det tufft att ställa om sig men nu försöker jag njuta och vara tacksam för att jag får den här tiden med dem. Jag har tappat extremt mycket jobb och Erik hör till riskgruppen vilket gjort att vi valt att vi har barnen hemma från förskolan. Jag har varit hemma med Leah och Liam i 10 veckor nu. Galet vad tiden sprungit iväg. Erik går på semester om ca 3 veckor så de blir helt enkelt hemma till augusti när Leah börjar skolan. Förstår ni att hon börjar skolan?!? Många av er som läser min blogg har följt oss här sedan min första graviditet. Rätt coolt om jag får säga det själv 🙂

Det knepiga i allt detta är såklart att jag är 100% egenföretagare. Erik jobbar hemifrån och jobbar på ett helt nytt sätt. Supersvårt att förklara men ni kan gissa att det är svårt att driva ett företag när man har en snart 4åring och en 5 åring hemma.

Egentiden är så gott som obefintlig (ligger dock i ett bad nu när jag fick bloggfeeling). Jag har dock vant mig men såklart blir bägaren full ibland (oftast vid pms ?). Det där lät väldigt tokigt men jag tror att ni förstår vad jag menar.

Jag har skapat mig ett nytt intresse som jag ägnar mycket tid åt. Ni som följer mig på Instagtam kan nog gissa vad jag syftar på!?! Jag har gått och nördat ner mig totalt i odling. Jag har blivit med växthus (fick ett när jag fyllde 30år i april). En bättre present kunde jag helt enkelt inte få i dessa tider. Så tacksam och glad. Älskar att få vara hemma och pyssla och smiter ner lite då och då. Har ett antal pallkragar och odlar allt från grönsaker, bär, baljväxter, olika sorters kål, bönor och blommor. Ser så mycket fram emot att skörda både grönsaker, jordgubbar och blommor. Är någon lika galen som jag? Jag kan inte börja litegrann utan måste gå all in direkt… Typiskt mig!

Idag har vi även premiäråkt med vår båt och var ute ett par timmar. Stannade till på ett ställe och åt pastasallad till lunch.

Ville kika in med uppdatering❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats