Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vad vill jag?!?

Så fint att ni kikar in här och så tack till er som skrivit att ni saknat bloggen ❤️ Livet rullar på med massor av jobb, vi hade en vecka fjällsemester och sedan är det lite vabb på det.

Jag har känt att jag lägger mest krut på instagram och har massor av planer för youtube och tyvärr hamnar bloggen lite i bakgrunden. Jag känner att det tar för mycket energi att uppdatera på alla ställen.

Vad vill ni läsa? Vad vill ni se? Vad tycker ni är roligast!?! Kanske kan ni hjälpa mig att bli lite klarare i huvudet och det är ju även kul med respons ❤️ Vill ni ha mina tankar, familjelivet, jobbet, recept och mat? Träning? Vilka av er är kvar här? Kram till er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zara

    Jag är kvar men kollar alltmer sällan då jag följer dig flitigt på instagram & vet att du uppdaterar där mer.
    Saknar dock att läsa flytande texter om livet Lixom. Du förskönar inget & det är väldigt skönt att läsa om det ärliga & öppna som händer i familjen när man har små barn! Kram ♥️

stats