justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vår lördag

Gårdagen började med en mysig familjefrukost! Helgfrukostar är det bästa som finns tycker jag. Hela familjen är samlad, man kan sova lite längre och oftast finns lite roligare saker på frukostbordet.

Vädret var inte det roligaste så vi bestämde oss för att åka till Ikea för att köpa tv-möbeln som vi velat köpa ett tag. Leah och hundarna fick hänga hos mormor medan vi åkte och hyrde släp, handlade och åkte till Ikea.

img_8944.jpgimg_8945.jpg När vi kom hem tog vi ett tokryck och städade lite då det var fruktansvärt stökigt. Den lilla tjejen i huset drar fram massor och pappan i familjen är expert på att stöka till och jag avskyr att städa… INGEN bra kombo!

Vi bjöd över min mamma och hennes kille på skaldjursfrossa. Vi hade köpt färskakräftor, humrar, räkor, rökta räkor, aioli och baguetter. Leah jublade “kräftooooooor” tokfian! Hon tycker inte ens om kräftor men hummer gillade hon iallafall “Leah smaka” “mera” “Leah oskå äta kräftor” sa hon. Hon fick korvstroganoff och var nöjd med det, sedan fick hon “lördagsgodiiiiis” vilket är ekologiskt fruktgodis.img_8947.jpg img_8948.jpg img_8950.jpg Innan Leah somnade hade hon dansshow och sedan somnade hon som en stock.img_8949.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats