Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vår sjätte bröllopsdag och vecka 26

Idag firade jag och Erik vår 6e bröllopsdag. Eller firade och firade men det var vår dag iallafall.

Erik och barnen hjälpte till att vattna alla växter och sedan åt vi räkor till lunch. VI alla åkte på Liams sommaravslutning med fotbollen. Jag var riktigt risig precis innan vi skulle åka så trodde inte att jag skulle kunna följa med men det gick. Blev dock väldigt illamående och trodde jag skulle spy när vi var påväg från fotbollen.

Det blev iallafall ett stopp vid glasskiosken och sedan en god grillad laxsida till middag. Erik och jag har börjat  kika på Lupin säsong 2 nu på kvällen. Den är så himla spännande!

Idag gick vi in i vecka 26. Illamåendet är fortfarande extremt jobbigt men mer hanterbart. Jag behöver inte vara sängliggandes men kan inte anstränga mig det minsta för då eskalerar det. Jag har fått tagit fler tabletter än när jag bara legat och jag får lyssna på kroppen direkt när det blir värre.

Jag kan iallafall sitta mer upp och röra mig litegrann. Jag hade bra dagar/perioder under graviditeten med Leah men helt plötsligt eskalerade det igen. Jag gissar att detta är ”min må bra period”. Även om det inte är bra så är läget bättre än tidigare och Jag ska försöka njuta allt jag kan. Förutom illamåendet och kräkningar så börjar kroppen kännas tung. Jag har inga muskler och har svårt att komma upp ur tex badkaret. Jag sover väldigt dåligt på nätterna, kissar mer ofta än jag brukar. Jag känner av i ryggen/fogarna litegrann men det var värre under Liams graviditet. Bebisen är väldigt aktiv. Det är någon nerv eller något som kommer i kläm på min vänstersida ibland och det är jätteobehagligt. Vet inte vad det är. Det är på sidan mitt på baken och ibland kommer det och ibland skriker jag bara rakt ut. Har någon av er varit med om något liknande?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats