Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vår stora hemlighet

Nu kände vi att det var dags att avslöja att vi väntar tillökning i September. Jag har delat både Leah och Liams graviditeter här så tänker även uppdatera denna graviditet här också. Jag har Hyperemisis även denna graviditet (som med Leahs) så det har varit tuffa veckor och jag mår riktigt dåligt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer bli bättre snabbare än när jag var gravid med Leah för då spydde jag tills hon var ute (inklusive under förlossningen).

Pga Coronan så åker jag helst inte in på dropp även om jag varit tvungen vid några tillfällen.  Önskar att jag snart får njuta av denna graviditet som min sista ❤️

Bilden blev från sängen för jag mår för illa att stå upp ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats