justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Världens bästa ungar

Denna morgon började med att Erik lämnade barnen på förskolan och sedan skjutsade jag honom till Danderyd där han åkte vidare med buss mot en heldags jobbträff. Jag åkte vidare till Ellinor och Jimmy där jag fotograferade henne för ett samarbete.

Jag åkte hem och tokjobbade med redigering, fakturering och mailandes till det var dags att hämta barnen.

Jag hämtade två ljuvliga ungar som gav mig en riktig drömeftermiddag! Vi busade, sjöng, dansade, drack smoothie, kollade på filmer och åt middag framför tvn och sedan åt vi chips. Det blev även en mysig nattning. Barnen var verkligen helt magiska! Inte ett endaste bråk och jag kan lova att dessa dagar händer inte ofta. Känner mig så tacksam för att jag fick så mycket egentid med barnen.

Barnen säger så mycket roligt. Leah ville veta hur barn blev till… TACK FÖR DEN ERIK SOM JOBBADE för att jag fick ta blommor och bin snacket… 😂

Leah sa även att mina bröst syndes utanpå mina kläder… Jag avskyr bh… Men kanske får ha det just under denna iallafall i fortsättningen.

Liam tyckte däremot att jag såg ut som en pepparkaksprinsessa. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats