Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vårt hem är kaos

Igår så åkte Leah med sin mormor och bonusmorfar till min moster och mina kusiner i Västerås. Min ena kusin hade fyllt år så de var där och firade honom och kalasade lite. Jag skulle varit på min kompis babyshower men jag har inte mått helt hundra så jag och Liam stannade hemma och tog det lugnt. Erik fixade med vår nya tvmöbel hela dagen. På kvällen kom min mamma och hennes kille förbi och så fick vi lite hjälp. De hann dock inte klart för att vår borr var för dålig att borra i betongen så vi ska låna en ny idag så skåpet kommer upp på väggen. Det ska bli kul att visa er hur det blev.

Just nu är vardagsrummet kaos men jag hoppas att det blir bra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats