Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vecka 27

Idag går vi in i vecka 27 och det är ju galet! Snart vecka 30. Det känns som att lillebror kommer att vara här snabbare än vad vi förstår! 

Bebis: Lillebror beräknas vara ca 32cm lång och väger ungefär 950 gram i början på veckan och 1075 gram i slutet på veckan.

Hur mår jag: Vi kom hem från fjällen idag och vi har haft det fantastiskt! Förutom min trötthet och foglossning som kommit och gått så mår jag jättebra. Det blev ingen utförsåkning för min del och inga längdskidor heller men massor av annat kul! Magen känns gigantisk när jag ser den på bild eller i spegel, Poff sa det! Större ska den bli! Det är jobbigt att klä på sig mycket kläder så det var det enda jobbiga med fjällen! Raka benen osv är världens projekt och jag ser inte mina fötter. Men bra mår jag absolut! 

Nu är det ungefär 10 veckor sedan jag började spy denna graviditet! Det känns ju fantastiskt! Att spy till vecka 17 känns som enkel match mot att spy ca 30 gånger om dagen från vecka 6- Leah var ute. Jag är tacksam för att jag mår så bra och att graviditeterna kom i denna ordning! 

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats