Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Veckan som gått

Veckans bästa: Jag måste nog skriva Gravidfotograferingen som jag hade igår. Jag fick vara mig själv utan barn och smita iväg 1.5h och göra något jag verkligen älskar! Världens bästa jobb när man ser det som egentid. Familjen jag fotade var så otroligt vackra och trevliga och bilderna blev underbara. Så nöjd! 

Veckans tuffaste: Leahs trots som kommer lite varannan dag. Det svänger fort! Hon kan vara världens gulligaste och förvandlas till ett monster på någon sekund. Det tar på krafterna. Man får andas och räkna till tio.

Veckans utmaning: Första nattningen med båda barnen själv. Det gick bättre än väntat och jag växte en decimeter!

Veckans roligaste: Firade svärmor som fyllde 55 år. Väldigt trevligt! Fotograferingen återigen! Så kul! Dagens Loppievent och kvällshäng med Föräldrargruppen (mer om det imorgon).
Har jag gråtit denna vecka? Ja… Vi har ännu en gång blivit påminda av att livet är skört.

Har jag sett några filmer denna vecka? Erik hyrde en film igår men jag somnade efter några minuter.

Har jag sett någon serie? Inte en endaste faktiskt. Har inte hunnits med.

Har jag/vi shoppat något denna vecka? Inte vad jag kan komma på. Gills mat? ?

Har Leah gjort eller sagt något tokigt? Erik har lärt henne att när man säger vad säger polisen? Så svarar hon ”kör inte så fort”. Hon säger så otroligt mycket så det hinna inte med och jag minns inte allt.Bilden är tagen idag efter eventet! 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats