Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Veckan som var

Förra veckan var verkligen ingen höjdare, speciellt inte för Leah. Hon satte i halsen och sedan åkte hon på något dundervirus som gav henne obehagligt mycket feber och jag har aldrig sett henne så svag. Det värsta var att hon inte drack och det var det som gjorde mig mest orolig och de små kramperna som hon fick. Hon är lite småsnorig och lite förhöjd temp så hon blir hemma även imorgon. Detta eviga vabbande.

Veckans bästa är flera saker! Jag kan inte bestämma mig för en sak. Jag gjorde halkbanan, hade en superrolig fotografering, haft kontakt med flera magiska kunder och så var vi på en superrolig 30årsfest.

Så veckan var en bergochdalbana.

Denna måndag sa Leah ”Liam kom och lägg dig här för jag har saknat dig idag”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats