Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vi sover i separata sovrum

Ni som hängt med ett tag kanske minns mitt inlägg när Liam fortfarande låg i magen. Det som handlade om att vi inte skulle sova i olika sovrum. HA HA HA! Vad tror ni att vi gör? Jag och Liam på nedrevåningen och Leah på övervåningen med Erik. Dock har det mycket att göra med att Leah fick tänder och sovit dåligt, hon har även vaknat pga alla intryck på förskolan och vi vill inte att de ska väcka varandra. Nu har även hela familjen varit förkylda vilket resulterat i att vi alla sovit lite dåligt! 

I början så låg jag, Erik och Liam och trängdes i 120 cm sängen på nedrevåningen (vår 160cm säng stod tom på övervåningen) och så gick E upp och la sig om/när Leah vaknade till. En natt sov vi alla i stora sängen och en natt bytte vi plats så Leah sov i resesängen på nedrevåningen. Jag tror dock att vi kommer att flytta ner Leah på nedrevåningen för att jag ska slippa springa upp vid nattning när jag har båda själv.

Det är nog bara att gilla läget! I det tuffa perioderna vid sjukdom eller om barnen sover dåligt så är det kanske smartast att dela upp sig. Erik och jag hinner kramas… Om några månader… År! Skämt och sido så får man göra det bästa av situationen. När vi frisknat på oss helt så får vi prova att sova ihop. 

Dessa fina bilder har duktiga Sandra Rogers fotat ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vi har tre barn och jag och min älskade sambo sover nästa aldrig tillsammans. Skulle vi göra det skulle jag aldrig få den sömn jag behöver för att orka vara mamma och orka vara kär i min sambo. Men herregud va alla tittar konstigt på mig när jag berättar hur vi sover. Jag tycker det är mycket konstigare när man hör om mammor som blivit väckt av båda sina barn under natten (varför inte passa ett varsit barn?) Eller trötta föräldrar som båda blivit väckt av samma barn (är inte det slöseri med energi att båda är vaken pga samma barn, bättre i så fall att dela upp nätterna) Ja ja det här funkar iaf för oss men planen är att inom ett halvår så ska vi återigen sova tillsammans efter 6-7 år på varsit håll. Vi får se hur det går ??

    1. justbeproud

      Ja alla får hitta sin grej om vad som passar dem och jag förstår ditt tänk ?? Leah sover bäst själv men nu har hon sovit oroligt ett tag så då har detta fungerat bäst. Spännande att få sova ihop efter 6-7 år ???

stats