Vilka är ni? | Nathalie - Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf
justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Annons

Vilka är ni?

Jag hoppas att ni som läser bloggen vet att ni betyder massor för mig! Jag vill förstås veta vilka ni är! Jag bjussar och skriver om det mesta och nu skulle jag bli otroligt glad om ni kunde skriva några rader om er! Ni behöver absolut inte svara på alla frågorna och tycker ni att det är jobbigt att svara i kommentarsfältet så får ni självklart maila till Nathalienvimedbarn@gmail.com

Vem är du som läser bloggen? 

Vad heter du?

Hur gammal är du?

Vart bor du?

Har du barn? 

Hur hittade du hit?

Hur länge har du läst bloggen eller trillade du in nu för första gången?

Hur ofta kikar du in här?

Vad tycker du är roligast att läsa om i min blogg?

Är det något du vill ha mer eller mindre av i bloggen?

Jobbar du/pluggar du?

Vilka andra bloggar läser du?

Har du några tips på roliga poddar?

Jag har inspirerats av Vanja, Angelica och Claudia till detta. Tycker det vore sååå kul om ni tog er tiden att svara!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

 1. justbeproud
  justbeproud

  Hej Jenny och tack för du tog dig att presentera dig. åh spännande med en liten bebis påväg! Tack för tips det ska jag styra upp till hösten 🙂 tack för bloggtips

 2. Jenny

  Vad heter du?
  Jenny
  Hur gammal är du?
  32
  Vart bor du?
  Stockholm
  Har du barn? 
  Ja, två döttrar och en bebis på väg
  Hur hittade du hit?
  Tror det var under din graviditet med din son
  Hur ofta kikar du in här?
  Varannan dag kanske
  Vad tycker du är roligast att läsa om i min blogg?
  Om vardagliga saker du gör med din familj.
  Är det något du vill ha mer eller mindre av i bloggen?
  Mer följa en dag i ert liv
  Jobbar du/pluggar du?
  Jag jobbar som sjuksköterska
  Vilka andra bloggar läser du?
  Magdalena Graaf, Elisabeth Lindroth, Happilyeverafter
  Har du några tips på roliga poddar?
  Jag lyssnar inte på poddar.

 3. justbeproud
  justbeproud

  Hej Anna, vad kul att du kikat in här sedan Leah låg i magen men mindre kul att du mådde illa som mig. Skönt att den tiden är förbi iallafall. Så glad att du kikar in här så ofta det värmer och jag ska ta till mig att bli snäppet personligare. Ditt jobb låter superspännande! Ska kika in dina bloggtips på stranden imorgon och även lyssna på poddtipsen. Tack för att du tog dig tiden att kommentera. ❤️

 4. Anna

  Vad heter du?
  Anna
  Hur gammal är du?
  39
  Vart bor du?
  Stockholm
  Har du barn?
  En tjej som är lika gammal som Leah.
  Hur hittade du hit?
  Googlade och läste allt om illamående under graviditeten och fann din blogg och blev fast eftersom jag liksom du mådde väldigt dåligt under hela min graviditet. Det var såå skönt att få läsa om ngn annan som hade det som jag. Jag kände igen mig så mycket i dig. Sen fick vi båda två underbart fina tjejer!
  Hur länge har du läst bloggen eller trillade du in nu för första gången?
  Ja typ när du var preggo med Leah började jag läsa bloggen.

  Hur ofta kikar du in här?
  Nästan varje dag tror jag. Den är så mysig!

  Vad tycker du är roligast att läsa om i min blogg?
  Om ert vardagsliv och när du skriver om saker som inte är så “sockrade” dvs både om det härliga men också om saker som inte är så lätta i livet. Tror det är en viktig ingrediens för att en ska kunna relatera. Det är skönt att du känns så jordnära och okonstlad.
  Är det något du vill ha mer eller mindre av i bloggen?
  Kanske att du ibland vågar öppna upp dig och gå lite mer på djupet kring tankar och känslor. Förstår att det säkert är svårt men tror att just sånt gör att läsarna kan relatera.
  Jobbar du/pluggar du?
  Jobbar som kreatör på ett företag inom mode.
  Vilka andra bloggar läser du?
  Många…dock inte lika många inom modesvängen efter att jag fick barn. Mer en blandning av olika “mammabloggare”. Bloggbevakningen ( skäms men kan inte låta bli) , Into the Gloss, Baking babies, Sandra Beijer mfl
  Har du några tips på roliga poddar?
  Eran så klart, Call your girlfriend ( på engelska)
  Verkligheten i P3, Under huden, P3 dokumenär, Blankens Swanberg mfl

  Tack för en fin blogg!
  Anna

 5. justbeproud
  justbeproud

  Hej Sofia 🌸 Kul att vi har så jämngamla barn 🙌🏻 Alltid kul att känna igen sig. Vas härligt att du känner att jag har en bra mix! 😀 Spännande med jobbsök och se vart livet bär av! Vad kul! Jag läser också Jessica och Angelicas. Dem är så härliga båda två och även bra bloggar och podd. Tack själv för att du tog dig tiden att skriva här! ❤️ kram

 6. Sofia

  Hej hej! 👋
  Jag heter Sofia, snart 30 år 🙈. Bor med man, dotter 3 år och son 1 år i Växjö.
  Började läsa din blogg när Leah var liten eftersom det bara skiljer någon månad på henne och min dotter (och typ 2 veckor mellan min son och Liam, plus att mina barn också heter namn på L 😂 )
  Kikar in på din blogg någongång i veckan och tycker att du har en bra mix av inlägg!
  Ska skola in lillebror på förskola om 1 vecka och sen blir det jobbsök för min del.
  Läser utöver din blogg bland annat Angelica och Jessica Lagergren, Lilié Biskopsdotter och Josefin Knave!
  Dålig på poddar, men har lyssnat nångång på tvillingpodden och den är ju bra! 😄
  Tack för en fin blogg och kram till er, ni verkar vara en sån mysig familj 💛

 7. Monica Ekström

  Jag heter Monica. Efter något fb inlägg med Johan Lake’n, där din blogg var delad kikade jag in första gången……jag är faster till Johan och min mamma Beth var nära väninna med Ingrid, Eriks mormor. Därför har jag kikat in ibland bara för att det är kul. Du får hälsa farmor Lena från mig Monica Ekström.

 8. justbeproud
  justbeproud

  Hej Lisa😀 I Västerås bor min moster. Väldigt fint där tycker jag! Åh vad kul med en till liten och roligt att din son är jämngammal med Leah. Underbar ålder tycker jag! Men åh poddar som är så kul! Älskar att lyssna i badet tex 🙈 eller om jag städar! Tack snälla! Helt ljuvligt men kommer nog sakna barnen massor inom kort 🙈

 9. justbeproud
  justbeproud

  Hej Malin. Vad roligt att ditt ena barn är jämngammalt med Leah. Väldigt rolig ålder tycker jag 🙌🏻 Kul att du kikar in nästan varje dag. Kram ❤️

 10. justbeproud
  justbeproud

  Åh hej Elin ❤️ Kul att du tog dig tiden. Så glad att du trillade in här av en slump och att du kikar in här varje dag ❤️
  Mysigt och kul att jobba på förskola! Tack för tipsen på bloggar och poddar. Wahlgren och Wistam har jag missat. ❤️

 11. Elin

  Vad heter du?
  Elin Stiglund

  Hur gammal är du?
  22 år
  Vart bor du?
  Piteå
  Har du barn?
  En liten på sju månader, blir åtta den 29/8
  Hur hittade du hit?
  Jag hittade hit av en slump för några år sedan

  Hur länge har du läst bloggen eller trillade du in nu för första gången?
  Jag har läst din blogg sen leah var liten… kommer inte riktigt ihåg hur länge jag läst din blogg, men läänge 😂
  Hur ofta kikar du in här?
  Minst en gång per dag, beroende på vad lillan tillåter 👍🏻
  Vad tycker du är roligast att läsa om i min blogg?
  Din vardag, se dina fantastiska bilder och även dina recept👍🏻
  Är det något du vill ha mer eller mindre av i bloggen?
  Det är bra som det är!:)
  Jobbar du/pluggar du?
  Just nu är jag mammaledig fram tills november, annars jobbar jag på förskola!
  Vilka andra bloggar läser du?
  Gabriella joss, denize är väl dom jag följer mest
  Har du några tips på roliga poddar?
  Whalgren och wistam,, den friska vargen, relationspodden

 12. Lisa

  Kul, här kommer jag haha. Lisa snart 30 år. Bor i Västerås med son på 2,5 år och man. Lillasyster i magen som kommer innan oktober är slut. Började läsa din blogg när du fått Leah eftersom jag då själv var gravid. Tycker det är ju att läsa då det inte skiljer så mycket i ålder på barnen. Kollar in några gånger i veckan. Ska tillbaka och jobba några veckor nu som affärsresesäljare innan hemgång, såååå skönt. Jag är nog den enda som inte fattat detta med podd så har absolut ingenting att tipsa om där haha. Hoppas ni får en riktigt bra resa 🙂

 13. Malin

  Hej 🙂

  2 barn, föräldraledig just nu
  Började läsa när du fick Leah, mitt barn föddes ca två veckor efter Leah.
  Tittar in på bloggen nästan varje dag
  Alla dina inlägg är bra. Roligt att läsa om barnen och familjelivet 🙂

  Kram

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats