Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vinn en gratis fotografering

Jag fick ett mail av en läsare som undrade om man inte kunde vinna en barnfotografering istället då hon ej var gravid. Jag bestämde då att ändra tävlingen och göra den lite bredare. Vinsten är 1 timmes valfri fotografering (välj mellan gravid/ barnfotografering/foto på dig och ditt barn) 5 retuscherade digitalabilder ingår.

OBS! Detta gäller endast för er som bor i stockholm eller om ni själva kan ta er till stockholm.

Det går bra att tävla endast här på bloggen eller på instagram. Ni får även tävla på båda!

Reglerna för bloggen är:

* Berätta kort om dig själv, Vilken typ av fotografering du är intresserad av, kommentera i kommentarsfältet under detta inlägg.

* Skriv varför just du ska vinna!

* Det lilla extra är om du skriver ett inlägg och länkar till min blogg.

* Glöm inte att skriva mailadress så att jag kan kontakta dig om det är du som vinner!

För att tävla på instagram:

* Följ mig på instagram. Både @justbeproud och @nathalienfoto

* Skriv motivering under min bild på instagram varför just du ska vinna och vilken slags av fotografering du vill vinna.

Det lilla extra (större chans till vinst)

* lägg upp en valfri bild och hashtagga #nathalienfototävling och tagga mig i inlägget.

* tagga gärna 3 vänner som du tror vill vara med och tävla.

Tävlingen avslutas söndag den 18/10. Vinnaren utses på måndag den 19/10! Lycka till

_DSC007710007279_10152359447191084_7595538174288207820_o _DSC0337 IMG_8805.JPG _DSC0246 2 _DSC0581 _DSC0963 _DSC0216 IMG_0921.JPG DSC0176.jpg DSC0315.jpg _DSC0226sv DSC0051.jpg IMG_2655.JPG IMG_2654.JPG _DSC0561

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna Hjerpe

  Vad roligt 🙂
  Skulle jättegärna vilja vinna en fotografering av min dotter på 14 månader. Blir mest mobilbilder hemma så vore oerhört roligt att få fina proffsiga bilder på henne 🙂 *hoppas hoppas*

 2. Kim

  Hade missat denna tävling! Självklart är jag med!
  Du tar fantastiska bilder som jag mer än gärna ser vår son på!
  Han överraskade oss förra veckan med att ligga i säte så han anländer om senast två veckor genom ett kejsarsnitt 🙂

 3. Annica

  Om jag skulle vinna så vill jag gärna ha bilder på mina två barn. Så svårt att få dessa på bra bild med min vanliga telefon. Och jag kan komma till Stockholm när som helst och har inga problem eftersom jag är mammaledig och har bil att ta mig överallt.

  Så nu håller jag tummarna. ;D

stats