Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

VIP-visningen av Paradise Hotel

På måndag den 4/9 klockan 22.00 drar Paradise Hotel igång. Jag kommer följa säsongen slaviskt! Igår var jag inbjuden till VIP-visning av Paradise Hotel på Café Opera. Jag fick även ta med mig en vän så när jag såg vad som låg i min inkorg så ringde jag direkt till Mikaela som snabbt tackade ja.

Jag och Mikaela hade så jäkla roligt! Vi var på Café Opera strax efter 18 och stannade till ungefär 23 och det blev mycket dans, minglande och så avslutade vi med middag på East. 

Två glada tvåbarnsmammor bland alla nya och gamla Paradise hotel deltagare. Premiäravsnittet som vi såg var superkul och bjöd på massor av skratt och pinsamheter. Jag tror denna säsong kommer bli superbra! Älskar ni som jag Paradise hotel och andra dokusåpor?I denna säsong är Rebecca Stella programledare och jag tycker att hon verkar helt underbar! Jag hade på mig en klänning som jag köpte från hennes kollektion.Snygga brillor fick vi! ?Mange Schmidt sjöng två låtar.Toafoto för att visa klänningen ?Denna charmknutte Tim kommer ni få se i rutan. Oerhört trevlig kille!Anna och Kristian. Supergulliga som nu är ett par! Vid drack Prosecco i flaska med sugrör. Det var något nytt?Jag och Haidar i det otroligt fina röda ljuset ?? Haidar kommer bjuda på skrattfest i första avsnittet vill jag lova. Han bjuder verkligen på sig själv!Japp jag var igång…?sushi på East.Helt jäkla underbar är hon! Vi har så kul ihop och jag kan prata om precis allt med henne! Henne håller jag hårt i! 

Så tacksam för inbjudan och vår extremt roliga måndag! Vi var hemma strax efter 00 och det var perfekt för oss tvåbarnsmammor med småbarn hemma.

Tack Wonderland event ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats