justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vissa dagar är tuffare än andra

Igår var en tuff dag men mina små fillurer som var gnälliga, envisa, trotsiga och mammiga. Min mamma kom förbi och hjälpte till och utan hjälp igår vet jag inte vad jag hade tagit mig till!

Erik kom hem rätt så sent och vi hann precis säga hej till varandra iprincip innan Leah började gallskrika av troligtvis mardrömmar eller nattskräck. Det slutade med att Erik fick ta in Leah till vår stora säng och jag och Liam sov på nedervåningen.

Dagens Liam. Båda barnen är lite småförkylda.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats