Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Youtube kanalen är igång

Ett av mina mål detta år är att komma igång med youtube. Jag har många idéer och jag har skrivit en lista. Denna vecka har jag lagt upp 3 lite kortare videos. Är nyfiken på vad ni kikar på när ni är inne på Youtube?

Ett annat mål 2021 är att organisera här hemma så tanken är att få in det i vloggar. Just nu känns det lite trögt och segt att nå ut. Så jag blir superglad om ni prenumererar trycker tummen upp och ger feedback. Det känns iallafall superkul ? Tanken är att det ska vara lite som en blogg där jag visar upp vårt perfekta Operfekta liv ❤️

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats