Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

1 år som gifta

Idag är det min och Eriks bröllopsdag. Ett år har gått sedan vi sa ”ja” till varandra! Ni som hängt med i bloggen eller känner oss vet att vi hade ett överraskningsbröllop och att vi gifte oss på Leahs dop. Otroligt mycket har hänt det här året och vi är snart tvåbarnsföräldrar! Det känns väldigt häftigt (tänk att man inte hade en aning om detta för ett år sedan). Jag älskar Erik och vår fina familj som snart får tillökning!

Vi har dock en hel del tråkigheter runt oss just nu och våra tankar är på andra ställen. Bröllopsdagen har vi sett fram emot men vi hade önskat att saker och ting såg annorlunda ut just nu. Jag skulle ljuga om jag skrev att livet var fantastiskt just nu! Vi ska ut och äta ikväll och försöka koppla bort saker och ting för en stund! Dock hade jag gärna varit hemma och inte gjort någonting… Allting känns mest tufft och jobbigt just nu! Bloggen blir lidande men så får det vara!

Jag kommer inte att skriva om vad som händer just nu mer än att vi verkligen kände att livet var på topp men nu mår vi riktigt pyton. Tur att vi har Leah som gör oss glada och hon gör så vi måste orka med allting för hennes skull!

Foto: Sandra Rogers


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats