Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

En kämpig vecka! Erik har jobbat för fullt och Liam blev snorig så han har varit hemma sedan i torsdags förra veckan. Leah blev förkyld i söndags. Barnen har varit hemma hela denna vecka och klättrat på väggarna. Jag har varit sängliggandes och lyssnat på dem och stoppat bråk från sängen. Erik har fixat mat och roddat. De har fått hålla sig inne och de har inte varit sjuk sjuka och hängiga utan energin har bara fyllts på ju längre veckan gått.

Jag har känt mig något bättre. Jag har inte spytt sedan förra helgen. Otroligt skönt. Sover dock väldigt dåligt på nätterna. Illamåendet är inte borta men jag har helt klart känt mig lite bättre stundvis. Tacksam för att det är en liten förbättring. Hoppas så att få njuta av den här sommaren och kunna vara mer delaktig.

Vill hinna boa, rensa kläder till bebis och fixa. Hoppas hoppas hoppas att jag klarar av lite båtturer iallafall. Står inte ut med en sommar utan att få åka båt.

Igårkväll när barnen somnat så grillade vi lite sparris och grillost och jag drack alkoholfritt bubbel och Erik drack alkoholfri öl. En mysig sommarkväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats