Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

25 år

Idag fyller jag 25år och min födelsedag får jag fira med min lilla familj på Kreta. Jag är extremt lycklig och nöjd med livet. Jag älskar livet som mamma, jag trivs där vi bor, jag älskar våra hundar, Jag har min stora kärlek Erik som även har gett mig Leah. Att var 25 år och redan hittat kärleken och dessutom ha ett barn är lycka för mig! 

Imorse kom min ena moster tillsammans med två reseledare här på hotellet och väckte mig med sång. De hade med sig blommor, tårta, olivolja, ballonger och viftade med en Sverigeflagga. 

  

 Efter hotellfrukosten så la vi oss vid poolen och då kom mina mostrar och gav mig både massage och manikyr nere på spat.  

 Min ena moster och jag gick ner till spat och njöt av en 50 minuters helkropps massage. Så jäkla skönt och jag har längtat länge efter en riktig massage för min onda rygg som fått gå igenom graviditet, förlossning och att bära och amma i obekväma ställningar. Efter massagen tog jag även manikyren. Man mår bra av egentid men tänkte hela tiden på Erik och Leah. 

 Efter spat blev det lunch och sedan en liten sväng till poolen. Vid poolen kom hotell personalen med en drink och grattade mig. 

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats