Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

26 är en underbar ålder för mig

Hur fjantigt det än får mig att låta så hade jag lite åldersnoja förra året när jag skulle fylla 25 år men detta år var det bara roligt att fylla år! Kan det vara att när man fyller 26 år så är det inte jämt eller någonting speciellt? Det är inte hypat på något sätt? Att fylla 19 kom jag ihåg att jag tyckte var såå tråkigt. Mitt emellan 18-20!

Mitt år som 25 år var ju fantastiskt! Jag har haft ett underbart år med Leah, jag och Erik gifte oss och så blev vi gravida igen. Varför nojade jag mig så mycket när 25 var ett av mina bästa år?

Nu sitter jag här och är 26 år och barn nummer två kommer om ca 2.5 månad. Det är ju fantastiskt vilken plats i livet jag befinner mig på. Jag är gift med mannen i mitt liv, snart tvåbarnsmamma, matte till två hundar och vi bor i ett litet radhus i ett område där vi trivs. Jag har fått igång mitt företag som fotograf och där jag kan sälja mina tavlor. Jag tycker att livet känns jättebra!

Så 26 år är en underbar ålder för mig! Jag förstår att detta inte går att känna igen sig i för det beror helt på hur livet ser ut men för mig känns det toppen. Jag är som lyckligast just nu!

Jag som bebis.

1910355_6668261083_3877_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats