Nathalie – Trebarnsmamma

Vattenland och resedag

Igår så vaknade vi upp i Falun och åt frukost med Eriks släktingar. Efter frukosten så satt vi oss i bilen och åkte mot Borlänge för att möta upp några vänner. I Borlänge finns ett äventyrsbad som heter Aqua Nova och de har en liten bebisdel där vi hängde med barnen. Vattnet är endast 28cm djupt och det var ju alldeles perfekt för våra små.

Leah och hennes kompis Nicole lyste av lycka och jag hade velat fota och fånga deras lycka på bild men istället fick jag njuta av att vara där i stunden. Leahs leende och skratt gjorde mig varm i hela hjärtat! Leah har inte fått bada i pool sedan vi var på Malta (skäms på oss att vi inte åkt till något badhus). L gillar inte att få vatten över huvudet men på vattenlandet var det inga problem! Hon stod under strålar och tyckte att det var superkul! Nicole var som en fisk och kastade sig och verkligen älskade det! 

Efter allt badande blev det lunch och sedan åkte vi hemåt. Leah somnade efter en minut, hon var helt slut. Hon vaknade när det var 20 minuter kvar så vattenland innan bilkörning rekommenderas. 

 Det var skönt att komma hem trots att vi egentligen hade kunnat stannat en vecka till.  

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats