Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Vegolasagne – recept

Idag är jag hemma och vabbar Liam. Jag passade på att slänga ihop lite lasagne på quornfärs. Det blev helt fantastiskt gott och det kommer bli dagens middag men jag och Liam åt det även till lunch. En riktigt rackarns lyxlunch. Jag följer aldrig recept och freestylar så har inte mätt upp men så här gjorde jag!

 

Quornfärssåsen:

quornfärs

krossade tomater

Gullök

vitlök

Glutenfria lasagneplattor

 

svartpeppar

salt

 

sås:

Smör

glutenfrittmjöl

Mjölk

grädde

rivenost

salt

vitpeppar

 

Stek gullök, vitlök och häll i krossade tomater. Salta, peppra och i med torkad basilika. När man är nöjd med smaken i med quornfärsen. Viktigt att det är mycket krossade tomater så det inte blir torrt.

 

Ostsåsen: 

smält smör, i med mjöl och i med mjölk, grädde, ost, vitpeppar och salt.

 

Smöra en ugnsform och varva lasagneplattor, quornsfärsås, ostsås tills formen är full. Toppa med lite ost eller parmesan ?

Smaklig måltid!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats