Nathalie – Trebarnsmamma

Lax med babyspenat och parmesanöverdrag

Till lunch blir det lax på en bädd av babyspenat med ett parmesanöverdrag. Då jag ska ut och äta middag så fick det bli en lite lyxigare lunch istället.  Du behöver:

Lax

Babyspenat

Parmesan

Grädde

Salt 

Peppar

Såhär gör du:

Lägg lite smör i botten, på med babyspenaten, lägg på laxen och salta och peppra. Riv över parmesanost och slå på grädde över allting och skjuts in i ugnen! 

Vi ska äta med kokt potatis till men man kan ju ha lite vad man vill till. Servera gärna en god sallad till!

Har tyvärr ingen tid men jag satt ugnen på 225 grader och tid beroende på om laxen är fryst eller färsk! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats