CAPiDi- Babyalarm | Nathalie - Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf
justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Annons

CAPiDi- Babyalarm

Jag fick förfrågan om jag ville göra ett samarbete med CAPiDi som har släppt ett sprillans nytt babyalarm och det tackade jag inte nej till. Jag älskar babyalarmet redan! Vi har endast testat det sedan i onsdags men det finns så otroligt många bra fördelar med detta babyalarm!

Lägst strålning på marknaden- CAPiDi – Babyalarm är en av få som klarar EUs regler som är satta för just babyalarm.

5 års garanti- Lång garanti vilket är superbra tycker jag!

800 meters räckvidd i öppet område- Nu har vi endast hunnit testa hemma men snart ska vi till fjällen och vi kommer att ha två stugor rätt så nära varandra så där tänkte vi testa. Eller om man ska ut och kissa hundarna precis utanför så är det också perfekt! Babymonitorn som vi har sedan innan tappar lätt kontakten och speciellt om jag gått ut på tomten. (Uppdaterar allt eftersom när vi hunnit testa mera helt enkelt).

100 timmars batteritid- Den har extremt bra batteritid! Jag har låtit den ena stå på sedan vi startade den och den är fortfarande på!

Sladdfri- Den är sladdfri. Man kan tex fästa den i vagnen om hon skulle sova utanför dörren utan att krångla med massor av sladdar mellan dörren.

Man kan ladda babyalarmet via datorn med en USB-sladd

Vibration- Man kan ställa in så att den vibrerar, det är perfekt om man håller på med något och vill vara extra säker att inte missa om barnet skulle börja låta. Man kan sätta fast larmet i fickan eller byxan så känner man om det vibrerar till.

Snygg design- men det bästa av allt och något som är unikt, man kan beställa sitt eget designade skal- Jag har beställt två bilder på Leah. De borde komma när som helst. LÄNGTAR efter att få visa er! En så otroligt rolig grej tycker jag! Jag är ju också även en fotobörd som ni vet!

Den varnar vid lågt batteri och vi räckviddsavstånd- En trygghet!

Prisvärt- In och kika här för att få se pris

_DSC0005 _DSC0008 _DSC0010 _DSC0016

Jag har även fått äran att tävla ut ett babyalarm från CAPiDi så håll utkik efter tävlingen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats