justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Alberts städservice

Alberts städservice var ett av företagen som var med på eventet som höll till på Löfbergs lila rosteri och kaffebar på Kungsgatan 3 här i Stockholm. Alberts Städservice är ett städföretag som från början startades upp i Göteborg men har nu startat upp även här i Stockholm. De personer som vi träffade från företaget känns helt fantastiska och drivna och jag tvekar inte en sekund på deras tjänster skulle vara annat än bra.

Det ingår ett kostnadsfritt hembesök där man som kund får berätta sina önskemål och även gå igenom allt det viktiga. Deras städservice har även ett bra pris och det som är extra bra är att de har ett riktigt bra prova på pris om man vill testa. I en månad så får man testa städning för 139kr/h den första månaden. Det priset är oavsett om du vill testa städningen en gång i veckan, en gång varannan vecka eller om man endast vill testa en gång. Vill man fortsätta med städningen så kostar den 179/h. Du kan självklart använda dig av RUT-avdraget. Vill du gå in och få en offert för att se vad det skulle kosta för er så kan ni gå in här. De använder kundens rengöringsprodukter och andra saker som finns hemma hos kunden vilket jag tycker känns superbra!

Vi ska definitivt boka in städhjälp för jag håller på att gå under här hemma. Jag gör inget annat än att städa känns det som. Tyvärr så känns det aldrig som det blir tipptopp då barnen drar fram så mycket så är det mest undanplocket som hinna med. Det är sällan det finns tid att få göra det i lugn och ro och få det så fint som vi verkligen vill ha det. Liam börjar på förskolan i februari och tänk när jag och Erik jobbat färdigt och vi hämtar hem barnen från förskolan och det luktar nystädat när vi kommer hem. Då finns det mer tid till mys och häng än massor av tråkigheter. Tänk vad härligt att komma hem från jobbet till ett nystädat hem. Det är ju underbart!

De har även nöjd kund-garanti vilket är väldigt bra tycker jag. Det betyder om du ej skulle vara nöjd eller om något missats så åtgärdar dem det om man kontaktar dem inom 3 dagar efter städtillfället.

Deras anställda har bra villkor vilket känns väldigt bra tycker jag och det är viktigt för mig. De har en bra utbildning, bra lön och bra arbetsvillkor.

Alberts har även bra ansvarsförsäkring om något skulle gå sönder i hemmet vilket även det känns tryggt.

Här har ni tre underbara personer från Albers Städservice.

Jag – toknöjd över att fått nys om denna städfirma och jag är taggad till tänderna över att få hem någon som får mitt hem att skina. Vore det intressant med en recension här på bloggen när vi haft Albert hos oss?Det bjöds på massor av gott på eventet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats