Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Alla i familjen på äventyr

I fredags så var Erik iväg med vår vän Johan på en jättehäftig restaurant. Erik fick det i present av Johan och hans tjej. Det var tydligen helt magiskt! E har pratat konstant om denna restaurant sedan han var där. Det var tydligen en riktig upplevelse med väldigt god mat och Erik har redan börjat tjata om att vi måste gå dit han och jag. Jag älskar mat och jag älskar att prova nya saker, Jag hoppas verkligen få besöka denna restaurang inom en snar framtid.

Jag själv hade lite otur. Först fick jag vänta i 45 minuter på min taxi. Jag frös verkligen ihjäl då jag stod utomhus och väntande. Medan Erik åt på en riktig lyxrestaurang fick jag en mindre härlig upplevelse. Vi åt på O´learys i Mall of Scandinavian och maten var riktigt kass så det kändes lite som att kasta pengarna i sjön faktiskt, Jag drack däremot en supergod drink så den ska de verkligen ha Cred för.

Jag var och kikade på hästarna tillsammans med mina vänner på Stockholm International Horse Show. Vi drack lite drinkar och bubbel. Vi hann sedan spela lite shuffelboard vilket jag tycker är så kul! Efter en mindre god drink så tog vi en taxiresa med en knasig taxichaufför och en fullsmockad bil med glada tjejer. Erik mötte upp oss en stund och vi gick in på Spy bar och hängde där en stund. Jag mådde lite halvrisigt hela kvällen så jag var inte i mitt esse. Jag hade lite feber och jag var så trött efter veckorna med sjuka barn och noll sömn. Vi kom i säng vid 03 och jag fick sova till klockan 10 vilket var så skönt. Erik tog upp frukost på sängen och så kikade vi på serier. Lyxigt!

Efter sovmorgon och frukost så gjorde vi oss i ordning och tog oss till Täby C där vi köpte present till min lillasyster och så åt vi lunch bara vi.

Barnen sov hos sin morfar, mina systrar och min pappas fru från fredag till lördag, De hade det supermysigt och det hade går jättebra! Jag och Erik var inbjudna att fira min syster vid 15 så då var det lite kalas för henne. Vi blev kvar ett par timmar på födelsedagsfika och glögg.

Barnen somnade i bilen påväg hem och det blev dock tidigare än vanligt vilket resulterade i att Liam vaknade klockan 04 på söndagen och så kom Leah upp någon timme senare. Liam stökade hela natten medan Leah sov som en stock själv för första gången på länge även om hon vaknade tidigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats