Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Älskade olydiga barn… Hur gör man?

Gårdagens förmiddag/dag var verkligen så härlig, vädret, Leahs humör och ja allt var på topp. Jag la ut en bild på Instagram (Justbeproud heter jag där) och så skrev jag att hela dagen varit fantastisk, att vi inte haft några bråk alls… Där vände det kan man säga… Hennes humör alltså! Runt 16 tiden blev hon ett riktigt olydigt, grinigt litet barn. Det största problemet vi har är att hon springer i soffan och flera gånger har jag fångat henne i luften då hon varit påväg ner i golvet. Jag har då sagt till henne antal gånger men INGET biter. Jag har nu börjat lyfta ner henne och markerat att ställa henne en bit från soffan eller sätta henne ner. Det blir skrik och bråk från Leah, INTE roligt. Det tokiga är att hon inte ger sig utan fortsätter… Utan att överdriva så gjorde hon det minst 25 gånger. Jag som har foglossning blir inte bättre direkt av denna rörelse. Leah är vild och har mycket energi men vad gör man? Idag har hon iallafall inte hoppat upp på vardagsrumsbordet och hängt i lampan så det är ju bra iallafall.

Vad gör ni när ”Nej” ”du får inte” ”ajaj” ”Sitt ner” inte hjälper. Jag har försökt att avleda… Man blir galen och trött!

_DSC0194

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats