Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Ångkokare och barnmatsmixer i ett

Inlägget innehåller arbetsprover från PR-byrå.

För ett tag sedan så fick jag hem Philips Avents hälsosamma 4-i-1-barnmatsmixer och tillbehör bestående av förvaringsburkar/matburkar. Förvaringsburkarna klarar diskmaskin, kyl, frys och mikrovågsugn vilket jag tycker är guld och värt att nämna! I torsdags när jag skulle iväg på kurs så märkte vi att vi hade slut på barnmat så då bestämde vi oss för att att testa vår nya barnmatsmixer. Den var väldigt lättanvänd och Liam ÄLSKADE maten! Erik är ingen hejare på matlagning men denna mixer gjorde det till och med lätt för honom och Liam slukade maten. Erik var helt lyrisk så jag tror att han kommer att laga en hel del mat i denna.

Det är inte en vanlig mixer utan den ångkokar även maten. Först så skär man det som man ska ha i lite mindre bitar. Det finns sedan en behållare där man häller i vatten och den stora behållaren där man häller i ingredienserna och sedan vrider man igång den. När ingredienserna är klara så vänder man på behållaren och mixar. Man kan välja om man vill ha lite större eller mindre bitar beroende på hur mycket man mixar. Liam klarar av bitar men för de allra minsta går det lätt att få en slät puré.

Liam äter oftast liknande mat som vi äter men jag gör oftast lite till honom på sidan då han inte ska ha salt eller stekt mat. Nu kan man ju slänga ner och ångkoka allting till honom i mixern istället vilket känns toppen. Mixern/ångkokaren behåller även näringsämnena på ett bra sätt.

Jag frös in lite barnmat innan vi åkte till fjällen (där vi befinner oss nu) så det finns när vi kommer hem. När vi kommer hem kan vi även tina upp och värma upp maten med barnmatsmixern. Så smart tycker jag!

 

Våra enkla recept:

Recept nummer 1

Blomkål

sötpotatis

morot

 

Recept nummer 2

Sötpotatis

dill

torsk

 

Vi är supernöjda och jag är taggad på att laga mera barnmat. Vill ni läsa på mera själva eller se lite filmer på denna lilla maskin så kan ni kika här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats