Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Är det inte jobbigt att börja om igen?

Det är många som frågat om vi inte tycker det är jobbigt att ”börja om med barn” igen. Tänk alla blöjor, vakna nätter osv. Mitt svar är att jag kanske inte längtar efter just att byta massor av blöjor och de mindre roliga sakerna men det finns mer positiva saker med en nyfödd/ ett till barn.

Jag känner en extrem tacksamhet och ödmjukhet till att få chansen att kunna bli gravid och få ännu ett till barn. Barnen har längtat efter ett syskon och har tjatat lääänge. Leah och Liam blir ju 5år och 7år detta år. Åren går så otroligt snabbt. Jag tänker att om 7år går snabbt så kommer det gå snabbt tills det gått 7år till och då kommer Leah vara 14 år….. hur sjukt? När hon är 14 år så vet jag inte riktigt om hon kommer vilja sitta och gosa och pussas med sin mamma. Vi förlänger helt enkelt gos och kram perioden lite…

Jag har tre syskon (vi är fyra totalt). Mellan mig och min lillebror är det två år och mellan mig och syrrorna så skiljer det 10 år och 15år. Mina systrar och jag är väldigt tajta trots åldersskillnaden, vi har en superfin relation och jag är tacksam för att ha flera syskon som man kan bolla saker mer, hjälpas åt och peppa varandra.

Jag ska njuta av denna lilla bebis för den tiden går så otroligt fort ❤️ Vi är taggade och redo att få denna lilla bebis.

 

Här är jag och mina barn med min Guddotter Leia❤️ Det kommer vara ungefär 1år och 2 månader mellan Leia och bebisen i min mage och det känns också fantastiskt att ha barn i samma ålder som nära vänner.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats