Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Att få vara mamma är det bästa jag vet

Idag är det morsdag och jag kommer skriva om hur min morsdag har varit imorgon.

Det bästa jag vet är att vara mamma! När Leah kom till världen så började ett nytt kapitel i livet och jag är så otroligt stolt och lycklig att just vi fått Leah. Hon är enligt oss den sötaste lilla tjej vi sett. Hon är riktigt vild och har energi som kommer från hennes pappa, hennes envishet kommer nog från oss båda (men mest från sin pappa) och mitt heta temperament. Hon har humor (som oss båda) och är otroligt bestämd (vet inte alls vad denna sida kommer från…haha). Hon pratar och hörs hela tiden så när hon sover eller inte är hemma så kan ni tänka er hur tyst det är här hemma. Det är inte många lugna stunder och vi är alltid sysselsatta med hennes bus och hyss.

Leah är mitt och Eriks ALLT och snart ska vår lilla tjej bli storasyster till ett barn (troligtvis en lillebror) som vi kommer att älska lika mycket som henne. Det är så svårt att förstå kärleken man får till sina barn. Att den lilla varelsen som ligger i min mage kommer att betyda allt för oss precis som Leah gör men just nu har vi ingen aning vem just den lilla personen är eller ser ut!

Det är härligt och läskigt på samma gång att få barn. Det är ett stort ansvar att vara förälder! Man vill uppfostra de små till att bli starka individer med stora hjärtan och man vill att de ska hamna rätt i livet och även känna att de kan prata med oss föräldrar om allting. Vi vill skydda våra barn med våra liv och den ständiga oron och rådsla att något ska hända me de som man älskar mest är en gnagande känsla.

Jag och Erik kommer alltid att finnas och ställa upp för våra barn och göra allt i vår makt för att de får en bra uppväxt som de kan titta tillbaka på.

Tack Leah för att jag får vara mamma till just dig! Nästa år på morsdag har jag vi till litet barn och det ska bli så spännande att se hur vårt liv ser ut då. Tack Erik för det livet som vi lever idag! Att få vara mamma är det bästa jag vetSandra_Rogers_Photography_(5)

Foto Sandra Rogers

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats