justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Att inte glömma bort sig själv!

Min familj är viktigast i mitt liv! Min underbara man, våra barn och våra hundar. Det viktigaste för mig är att de mår bra förstås! Det är dock väldigt lätt att glömma bort sig själv bland blöjor, matlagning, barnskrik och det tycker jag är okej! När man får barn så är man inte huvudpersonen i livet. Däremot är det viktigt att ta hand om sig själv mitt i allting! 

Borsta håret? Nej det prioriteras inte varje dag. Det åker upp i en toffs oftast.

Smink? Vad är det?… Ibland kan det hinnas med men oftast osminkad om de inte är något speciellt.

Kläder? Oftast drar jag på mig första bästa och hinner inte tänka så mycket. Glad om jag ens har kläder på mig utan någon spyfläck från lilleman. Skämt och sido det blir en hel del tvätt kan man säga.

Shoppa kläder? Det blir oftast barnen som får kläder.

Måla naglarna? Mina växer så fort och det blir utväxt och avskaft… När ska jag hinna ta bort det? Bättre att skippa…men det är ju så fint!

Mat? Nu när Leah är på förskolan på dagarna och Liam ammar så slarvas det med maten för min del. När jag inte behöver laga så tar jag något lätt om det hinns med. Vissa dagar är det svårare än andra!

Ögonbrynen? De skulle behöva sig en rejäl omgång. Det är bland de tråkigaste jag vet…Noppa dem alltså! Jag brukar lämna in mig själv på ögonbrynsplock…när de vuxit ihop ungefär….

Att bada badkar är bland det bästa jag vet!  Att få ligga där länge och lyssna på en podd är lyxigt! Josefin och Vanjas podd inspirerade mig till detta inlägg (höstlöfte) Att bada eller duscha länge var något jag tog för givet innan vi fick barn. Nu är det där jag varvar ner och tar min tid!

På fredag ska jag få lyxa till det ordentligt! Jag ska till min frisör Anna och fixa håret. Håret är riktigt risigt! Jag var hos Anna i April senast… 5 månader sedan!!! Jag har en rejäl utväxt men tack vara hattar och huvudbonader så går det! Jag har även tappat massor av hår efter två täta graviditeter… Babylugg deluxe! Jag är nervös för att vara ifrån Liam och undrar hur det ska gå för Erik att ha båda. Jag har ju brösten med mig och kan ju inte lämna de hemma… Jag kommer pumpa ut och tar inte Liam flaskan så får Erik komma förbi helt enkelt så jag får amma på salongen.

Mitt höstlöfte till mig själv är att ta hand om mig själv! img_8669.jpg

Läppstift? Ja det ska jag bannemej ta mig tid att sätta på läpparna denna höst!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Igenkänning här, med en 9 veckorskille och en tvåårig flicka 😅
    Ibland har halva dagen gått innan jag kommer på att jag inte ens har borstat tänderna! Ha ha

stats