Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Att säga hejdå

Idag har varit en tuff dag, började med extremt illamående och jag var livrädd för att jag inte skulle klara av den här dagen. Emmas resa till Australien började idag och vi var självklart på plats på Arlanda för att kramas hejdå. Så glad att jag orkade trots att jag kramade min kära spypåse hela bilresan. Jag är så glad att hon gör den här resan för sin egen skull men jag kommer sakna ihjäl mig efter henne! Hon fick med sin ett litet kuvert med ett brev och några bilder. Hon hade precis landat i Doha så jag fick prata en liten snabbis med henne igen. Jag trodde hon hade hörlurar så jag skrek av lycka när hon svarade på facetime så hon fick skämmas… Åh världens bästa vilket äventyr du gett dig in på, så häftigt!

Min ”pappafamilj” kom förbi med egenkokta  kräftor, Min farmor hade gjort världens godaste kantarellsoppa och en supergod paj. Lillasyster hade bakat cheesecake. Vi åt länge och massor. Det var så mysigt att dem kom förbi! Vi fick även massor med äpplen som de plockat hemifrån. De fick låna vår stora hund så nu är bara minstingen hemma, kommer bli tomt men Nilla kommer få det toppen och bli ordentligt ompysslad och aktiverad.

Erik fotade lite magbilder som vi la upp i tidigare inlägg. Dessa magbilder som ALDRIG blir bra! Vi hade kul när vi tog dem iallafall. Fick äntligen några puss på magen bilder men de togs med telefonen.Kvällen avslutades med Bigbrother. Nu ska vi strax sova! Hoppas på mycket sömn i natt, det har det varit dåligt med sista tiden.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats