Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Babyshower för Cassandra

Igår var jag som sagt på babyshower för min vän Cassie. Jag och Liam var där en stund innan och hjälpte till att fixa lite (eller ja… Liam sov i bärselen). 

Vi alla hade med en bild på oss själva när vi var bebisar och vi skulle då gissa vem som var vem. 12 bilder fanns med och jag lyckades skrapa ihop 6 rätt och var den som hade flest poäng. En rolig lek men otroligt svår!

Vi gissade även datum när den lilla killen ska komma men även vikt och längd. Det är alltid lika spännande att se vad det är för fillur som gömmer sig där inne. 

Jag försökte fota så gott det gick med Liam hängandes i bärselen på magen. Lite bilder blev det iallafall. Han var dock supersnäll och sov massor.

Av mig fick hon en blöjtårta som jag hade gjort (superkul att göra), i den fanns en söt body och ett gosedjur. Hon fick även ett presentkort på en fotografering hos mig. 

Väldigt trevlig babyshower! 


Hon kommer bli en fantastisk mamma! Hon fick även träffa och hålla Liam för första gången. Så kul att ha ännu en vän att hänga med under föräldrarledigheten. Så kul med jämngamla barn! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats