Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Badat med bebis

Idag har Leahs humör svängt hej vilt, som en bergochdalbana. Ena sekunden jätteglad (läääänge), sedan kom en svacka då hon var arg och ledsen… Och så var hon jätteglad och sedan fick hon ont i magen och var ledsen i ca 2h. Jag försökte med allt och ingenting fungerade.

Jag skulle vara snabb upp och hämta gungan på övervåningen och halkade först i trappen (det gick bra) sedan så har Erik en träningsgrej som hänger i taket… Den föll såklart rätt ner i huvudet på mig. Det gjorde så jädrans ont. Jag är en jäkla klant! Till slut lugnade hon ner sig och somnade en liten stund. Medan jag vaggade med foten så slängde jag i mig lite sallad. Lika bra att äta mat som är kall från början för vissa dagar så hinns det bara inte med. (När man äter varm mat så är det lyx).

Jag och Leah tog oss ett långt bad och hon skrattade massor. Jag sjöng massor av sånger och hon viftade och sparkade med benen. Erik kom hem runt 23 och han är alltid världens bästa när han kommer hem. Oavsett vad Leah är på för humör så tar han henne och jag behöver aldrig be honom, jag har sagt till honom att han behöver inte känna sig ”tvungen” att ta henne så fort han kommer hem från jobbet men han säger att han vill! Nu får jag bada och skölja av mig och bara vara en stund. Jag har inte bloggat så mycket men ni har anledningen ovan, nu passar jag på. Tack för era fina kommentarer om att ni gillar min blogg och mina bilder. Det gör mig peppad och otroligt glad! Nu ska jag tvätta håret och sedan gå ut och pussa på världens bästa kille innan vi ska gå och lägga oss (kanske värma på lite mat också hihi).

(null)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats