Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Barnen fick vara hemma och mysa

Imorse bestämde jag mig för att ha mina hjärtan hemma idag. Jag ska nämligen fota event imorgon så jag kände att jag missar massor av timmar tillsammans med dem imorgon så jag bestämde för att mysa hemma idag. Barnen ska sova hos mormor och Erik jobbar senare idag så då hinner jag fixa allt inför imorgon ikväll.

Imorse så gjorde jag en smoothie med avokado, bladspenat, mango, citron, banan och lite apelsinjuice. Barnen älskade den och jag fick i dem massor av nyttigheter.

Till Mellis så blev det en smoothie på morot, mango, ingefära och vatten. Barnen slukade dem också! Älskar verkligen vår mixer! Den är grym!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats