Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Barnfotografering

Idag har jag fotat lilla Tyra. Jag älskar att fota barn. De är härliga, busiga och så är det en riktig utmaning. När jag fotar barn så vill jag inte styra och ställa (speciellt inte små barn). Jag vill att de ska få busa, leka och ha kul för att det ska bli naturliga och härliga bilder. Jag som fotograf får kräla, leka och springa runt. 

Vi fotade mitt på dagen idag (vilket inte är att rekommendera och inte heller i direkt solljus men idag blev det så). Jag hade med reflexskärmen men när lilla bus Tyra sprang runt så kom den inte till användning hela tiden. Ena sekunden var hon i solen, andra i skuggan och tredje mot solen och fjärde sprang hon iväg åt ena hållet och femte åt andra hållet. Jag var svettig ska jag säga och mjukiskläder hade jag på mig för då kunde jag kräla och vara smidig (så smidig som jag kan).

Tyra tröttnade efter en stund och då var det dags att pausa eller sluta.

Bästa mamman Sophie hade med med ballonger och såpbubblor. Såpbubblorna ville Tyra inte lämna ifrån sig och efter hon hällt ut såpan så var det dags att avsluta. En mysig dag med härliga lilla Tyra och hennes föräldrar. 

Här kommer några bilder på den blivande tvååringen

    
    
    
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats