Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Båttur med familjen Wikström/Malmqvist

I lördags packade vi ihop oss för att åka en sväng med båten. Vädret var helt underbart och vi fick även fantastiskt sällskap på båten. På ett event tidigare i år så bjöd jag in Vanja med familj på en båttur och i helgen blev det äntligen av. Så mysigt att ha Vanja, Niklas och världens gulligaste Iggy på båten.”Vart är Iggy?” Frågade Leah som längtat massor efter Iggy sedan de träffades sist.Vår lilla pärla!Liam somnade skönt i båten.Jag körde litegrann! (Behöver boka en frisörtid snarast. Avskyr denna längd på mig och bottenfärgen är alldeles för röd för min smak).Niklas, Iggy, Leah och Vanja! Barnen jublade när de höga vågorna kom (Denna bild är nog tagen precis efter lite vågor då barnen ser extra nöjda ut).Gänget!Älskar denna bild på mina killar! Liam har dock inte varit så nöjd senaste dagarna. Vi gissar på att det är tände på G. Hans humör är som en bergochdalbana på Gröna Lund.Leah ville gärna ha det som Iggy hade och även tvärtom. Snälla Iggy lånade snällt ut sin strumpa till Leah.Vi tog en sväng till Fjäderholmarna där vi åt glass, fikade, åt korv och barnen fick springa och busa. 

Jag och min älskade, envisa tjej Leah. Vanja och Iggy till höger busandes i lekparksbåten!Erik kunde inte låta bli han heller att busa loss.jag förstår inte hur Iggy kom upp hela vägen då jag knappt kom upp halvvägs. Han klättrade upp och ner utan problem. Imponerande!Gullungarna hittade en vagn.Barnen hittade flera hemliga dörrar. Leah och Iggy tyckte det var superspännande så Vanja fick knacka järnet och lyssna om de fanns några snälla kattungar där inne.Den här bilden är lite tokigt inställd men ungarnas miner när de tittar på Vanja som knackar på dörren är M A G I S K! Spännande! Minerna väger upp ”kvallen” helt enkeltHur vacker får man vara? Jag är så imponerad av denna härliga människa! Så underbar på alla sätt! Glad att jag fått lära känna henne! Så inspirerande och härlig!Toksnygga Vanja och jag (med mitt mindre härliga hår! Ena kepsen glömde jag på jobbet och den andra är på vift! Hade behövt något på mitt huvud denna dag känner ja såhär i efterhand!).När jag går till frissan så brukar jag visa bild på Vanjas hår för att jag älskar hennes frippa!Vanja med sin fina Iggy. Puss och gos med min lilla Blondie.Världens stoltaste lilla Kapten Iggy!Bus!Som ni ser hade vi en fantastiskt mysig dag. Vi släppte av familjen Wikström/Malmqvist och tuffade vidare. Inlägg om det kommer imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vanja

    Så galet fina bilder Nathalie! Jag ’r så impad, MÄRKTE ju inte ens att du plåtade?! Så jobbar ett verkligt proffs, ha ha! <3 Tack för en ljuvlig dag, Iggy tyckte att "båtfamiljen var roliga" och han "vill vara mer med dem". Så vi får ses snart igen. <3 Kram på er!

    1. justbeproud

      Åh tack <3 Jag märkte det knappt heller haha. Tack själva! Så roligt att ha er med! <3 Gullunge. Iggys härliga skratt när vi åkte i de stora vågorna och när jag gungade honom var helt underbart. Sååå gullig! Leah är även hon stormförtjust i honom och er! Vi träffar er gärna snart igen! Vi har er högtalare som gisslan också. Kram <3

stats