Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Belönas med kräksjuka

Man kan ju undra vad jag gjort för att förtjäna alla dessa kräksjukor?

På min födelsedag den 24/4 blev både Leah och Liam magsjuka. Leah blev som ni vet riktigt magsjuk i tisdags förra veckan. Hon har verkligen varit jättedålig. Hon spydde endast första dygnet men var dålig andra vägen… extremt dålig! Hon hade väldigt hög feber. Låg endast på soffan helt utslagen, sov massor, blödde näsblod och åt väldigt dåligt. 

Nu igår hade det gått tillräckligt många timmar för att hon skulle vara frisk. På självaste morsdag började lilleman istället spy på kvällen… 

Både morsdag och min födelsedag?!? Otur!

Så nu får jag och barnen hålla oss hemma igen! Tur i oturen! Nästa vecka åker jag till Island så det är väl tur att detta händer nu. Tyvärr har så mycket behövts ombokas och nu blir det ännu mer. Jag och Erik skulle fotograferats imorgon, Liam skulle fota passfoto och så missar vi sommarfesten på förskolan. Så trist!  

Snälla håll tummarna att Liam blir symtomfri snabbt och att jag och Erik klarar oss.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats