Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Berns, Ljunggrens, drinkar och Robbie

I lördags så vaknade jag och Emma upp i båten efter en natt av massor av sömn! Emma gick och köpte en varsin kaffe till oss och vi satte oss i solen bak på båten. Helt fantastiskt sätt att börja dagen på!

Erik kom med bilen som Emma tog hem och jag och Erik fortsatte denna drömmiga lördag! Vi gick och åt en brunchbuffé på Berns.Efterrättsbuffén var superhäftigt för mig som inte äger laktos. Det fanns massor av veganska alternativ vilket jag älskar! Jag kunde alltså gå lös på efterrättsbordet!

Detta blev min favorit!Det blev en hel del shopping… Speciellt för mig!Vi hann mysa själva en stund i solen.Denna härliga skylt hittade vi påvägen.Middag på Ljunggrens. I julas fick vi biljetter till Robbie Williams konsert av svärmor. Svärmor bjöd på middag, konsert, drinkar och taxiresor. Vi blev alldeles för bortskämda.

Erik, svärmor och min svägerska.Typ den godaste drinken någonsin! Rabarberdrink som var helt M A G I S K!Hann inte fota innan Erik roffade åt sig en svingod risboll.Vi träffade våra gaml grannar på konserten. Vad är oddsen att vi sprang in i varandra och dessutom ställt oss på Samma ställe.Konserten var tokbra! Älskar Robbie mer än vad jag trodde och ännu mer nu efter konserten.Efter konserten hamnade vi på ett dansgolv där det blev lite dans och drinkar. Så otroligt kul! Vi tog sen taxi till båten där jag och Erik somnade sött.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats