Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Beställt en till barnvagn

Som rubriken säger så har vi nu beställt en till barnvagn! Vi är så oerhört nöjda med servicen och allting från babyplus.nl från när vi beställde vår Bugaboo donkey så vi har nu beställt en till barnvagn därifrån. Denna gång blev det en enkelvagn som verkar vara supersmidig! Perfekt att använda som extravagn om man bara ska ha med sig ett barn eller om Leah ska vara med tex sin farmor eller mormor.

Vi har beställt en Easywalker Mosey som verkar vara riktigt bra och smidig. Vi beställde sittdel, liggdel, suflett och även lite andra tillbehör som jag skriver om nedan. Jag har läst många bra recensioner om vagnen så den känns verkligen som en toppenvagn! Nu längtar jag som en tok!

Jag fick många frågor tidigare om hur det går till och om det är säkert att beställa från babyplus och mitt svar är ABSOLUT! Det har inte varit några konstigheter alls och vi hade även några frågor om vår Bugaboo och har då haft mailkontakt med babyplus och de är otroligt snabba på mail och extremt bra service! Det är helt klart tryggt att beställa därifrån.

Tillbaka till vagnen så beställde vi en grå Easywalker Mosey med svart chassi. Jag har blivit kär i grått så det fick bli ännu en grå vagn.

Vi beställde även till en sittdyna till vagnen. Det är verkligen ett tips att beställa en sittdyna med samma märke som vagnen när man köper en vagn oavsett märke. Den dyna som vi har till vår Bugaboo passar inte alls så det blir att investera i två dynor från Bugaboo egna märke, men det får bli längre fram. Dynan skyddar vagnen mot mycket t.ex om det skulle spillas, mot smuts eller om blöjan skulle hamna snett. Den gör det även behagligare för barnet.

easywalker+mosey+inlay+berlin+grey

Vi beställde även till en shoppingpåse eller vad jag ska kalla det. Den hänger man bak på vagnen. Under vagnen så finns inte plats för så jättemycket saker så det är en bra komplettering till vagnen tror jag. Jag tänker även att den är smidig att ta loss när man ska in i bilen så man slipper tömma ut sakerna som ligger under vagnen. easywalker+xl+shopping+bag

Det fick även bli ett ”Snacksbord” vilket är perfekt till en vattenflaska, barnets flaska eller någon annan dryck och sedan lite snacks till Leah (Däremot är jag supernoga med att OM hon ska äta i vagnen så ska hon sitta mot mig/den som kör).

Skriver mer när vi har fått vagnen 🙂 Jag tänkte även skriva och lägga upp en liten Recension om vår Bugaboo Donkey duo som vi är väldigt nöjda med. Har ni frågor om Babyplus.nl eller om någon av vagnarna så kan jag även svara öppet i ett inlägg om det längre fram.

Vi har beställt vagnarna därifrån för att det är bra service och billigare än att köpa i Sverige!

 

Alla bilderna har jag lånat från Babyplus hemsida.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats